Unia Europejska
Biuro prasowe
PL
|
EN
Nasze marki
Herbapol
Big-Active
Zioła Mnicha
Kosmetyki Herbapol
Produkty
Herbaty i herbatki
Syropy i suplementy diety
Produkty dżemowe
Napoje herbaLOVE
Produkty BIO
Cukierki czyszczące język
Dla gastronomii
Kosmetyki Herbapol
Świat roślin
Nasze przepisy
Pudding chia z musem Herbapol Mango & Brzoskwinie
Sałatka z grillowanym kurczakiem z sosem na bazie musu Herbapol Mango & brzoskwinie
Sernik na zimno z musem Herbapol Truskawki
Grzanki z kozim serem i musem Herbapol Truskawki
Placuszki z pistacjami z musem Herbapol Wiśnie
Wytrawna tarta serowa z musem Herbapol Wiśnie
Miękkie pierniczki w polewie czekoladowej z powidłami
Kruche ciasteczka cynamonowe z powidłami
Pieczone kacze udka z sosem śliwkowo-imbirowym
Wegetariański pasztet w cieście z sosem wiśniowym
Rozgrzewająca herbatka malinowa
Pieczony camembert
Polędwiczki z nutą owoców leśnych na misie sałat
Kaczka na puree ziemniaczanym z malinowym sosem
Mazurek z powidłami, kremem i migdałami, forma 30 x 20 cm
Wytrawne ciasteczka z parmezanem nadziewane Dżemem Wiśniowym
Pieczona pierś z kurczaka w marynacie z Dżemu Wiśniowego z winogronami
Puszysty krem czekoladowy z prażonymi migdałami i syropem Wiśnia
Placuszki z kaszy manny z jabłkiem i cynamonem
Deser przekładany biszkoptami, waniliową śmietanką oraz kawiorem z syropu Malina BIO
Jabłecznik z dżemem, bezą i kruszonką
Rozgrzewający napar imbirowy
Góralskie grzanki
Drożdżówki z powidłami śliwkowymi, miodem i prażonymi orzeszkami
Makaron z Dżemem Jabłkowym, owocami, orzechami i serem
Pudding chlebowy
Gorąca czekolada z konfiturą wiśniową
Zapiekany ryż z dżemem jabłkowym, bakaliami, cynamonem i syropem klonowym
Pieczone jabłka z konfiturą malinową
Banany z grilla
Lemoniada ogórkowo-miętowa
Grillowany stek z sosem malinowym
Poncz bezalkoholowy na garden/ grill/ kinder party
Herbatka koperkowa i sos do kiełbasek
Panna cotta z powidłami węgierkowymi, miodem i limonką
Malinowo-pomidorowe gazpacho
Ice coffee
Rabarbarowy zawrót głowy – kompot z rabarbaru z aronią i wanilią
Przekąska z tapioki z syropem
Smoky burger
Królewska beza
Torcik naleśnikowy z dżemem jabłkowym, lodami waniliowymi i syropem klonowym
Agrestowy kurczak pieczony
Mazurek figowy
Sałatka z kozim serem i malinowym balsamico
Pieczona szynka z sosem owocowym
Puszyste naleśniki z kremem truskawkowo-cytrynowym
Pączki z powidłami
Jogurtowe babeczki nadziane dżemem brzoskwiniowym
Medalion z łososia
Duszony udziec z dzika
Śledź w syropie cebulowo-imbirowym
Kutia z konfiturą
Piernik z powidłami śliwkowymi
Pasztet z wiśniami
Deser bezowo-orzechowy
Waniliowe leniwe w sosie truskawkowym
Pierś z kaczki w sosie truskawkowym
Żeberka marynowane w malinie i chili
Śliwkowy barbecue
Sakiewki z drobiowymi udkami
Wiśniowo-cynamonowa rolada schabowa
Placuszki owsiane
Śliwkowy krem orzechowo-czekoladowy
Muffinki z białej czekolady z migdałami i konfiturą wiśniową
Maślano-orzechowe grzanki
Malinowa lawa cake
Koktail malinowy
Fit tartinki
Kisiel malinowy ze świeżymi owocami
Winegret malinowy
Trufla czekoladowa z likierem
Bigos polski
Rolada bezowa z malinami
Biszkopt z patelni
Piernikowe muffinki z Konfiturą z Wiśni extra Herbapol
Jagnięca wątróbka w porto z orzechami laskowymi i Dżemem z Czarnych Porzeczek Herbapol
Sos a la Cumberland
Placuszki owsiane
Filety z karpia pieczone z masłem i sosem agrestowym
Suflet truskawkowy
Smażone tosty francuskie z dżemem wiśniowym i camembertem
Wytrawne kruche ciasto z dżemem wiśniowym, pieczonym kozim serem, figami i orzeszkami pinii
O nas
Aktualności
Nasza misja i wartości
Materiały prasowe
Kariera
Informacje dla akcjonariuszy
Strategia podatkowa
Dane osobowe
Procedury wewnętrzne
Struktura i kontakt
Sklep
Strona główna
PL
Firma
Aktualności
Żele Polana
01.01.1970
Powrót do listy
Żele Polana
test