Unia Europejska
Biuro prasowe
PL
|
EN
Nasze marki
Herbapol
Big-Active
Zioła Mnicha
Kosmetyki Herbapol
Produkty
Herbaty i herbatki
Syropy i suplementy diety
Produkty dżemowe
Napoje herbaLOVE
Produkty BIO
Cukierki czyszczące język
Dla gastronomii
Kosmetyki Herbapol
Świat roślin
Nasze przepisy
Pudding chia z musem Herbapol Mango & Brzoskwinie
Sałatka z grillowanym kurczakiem z sosem na bazie musu Herbapol Mango & brzoskwinie
Sernik na zimno z musem Herbapol Truskawki
Grzanki z kozim serem i musem Herbapol Truskawki
Placuszki z pistacjami z musem Herbapol Wiśnie
Wytrawna tarta serowa z musem Herbapol Wiśnie
Miękkie pierniczki w polewie czekoladowej z powidłami
Kruche ciasteczka cynamonowe z powidłami
Pieczone kacze udka z sosem śliwkowo-imbirowym
Wegetariański pasztet w cieście z sosem wiśniowym
Rozgrzewająca herbatka malinowa
Pieczony camembert
Polędwiczki z nutą owoców leśnych na misie sałat
Kaczka na puree ziemniaczanym z malinowym sosem
Mazurek z powidłami, kremem i migdałami, forma 30 x 20 cm
Wytrawne ciasteczka z parmezanem nadziewane Dżemem Wiśniowym
Pieczona pierś z kurczaka w marynacie z Dżemu Wiśniowego z winogronami
Puszysty krem czekoladowy z prażonymi migdałami i syropem Wiśnia
Placuszki z kaszy manny z jabłkiem i cynamonem
Deser przekładany biszkoptami, waniliową śmietanką oraz kawiorem z syropu Malina BIO
Jabłecznik z dżemem, bezą i kruszonką
Rozgrzewający napar imbirowy
Góralskie grzanki
Drożdżówki z powidłami śliwkowymi, miodem i prażonymi orzeszkami
Makaron z Dżemem Jabłkowym, owocami, orzechami i serem
Pudding chlebowy
Gorąca czekolada z konfiturą wiśniową
Zapiekany ryż z dżemem jabłkowym, bakaliami, cynamonem i syropem klonowym
Pieczone jabłka z konfiturą malinową
Banany z grilla
Lemoniada ogórkowo-miętowa
Grillowany stek z sosem malinowym
Poncz bezalkoholowy na garden/ grill/ kinder party
Herbatka koperkowa i sos do kiełbasek
Panna cotta z powidłami węgierkowymi, miodem i limonką
Malinowo-pomidorowe gazpacho
Ice coffee
Rabarbarowy zawrót głowy – kompot z rabarbaru z aronią i wanilią
Przekąska z tapioki z syropem
Smoky burger
Królewska beza
Torcik naleśnikowy z dżemem jabłkowym, lodami waniliowymi i syropem klonowym
Agrestowy kurczak pieczony
Mazurek figowy
Sałatka z kozim serem i malinowym balsamico
Pieczona szynka z sosem owocowym
Puszyste naleśniki z kremem truskawkowo-cytrynowym
Pączki z powidłami
Jogurtowe babeczki nadziane dżemem brzoskwiniowym
Medalion z łososia
Duszony udziec z dzika
Śledź w syropie cebulowo-imbirowym
Kutia z konfiturą
Piernik z powidłami śliwkowymi
Pasztet z wiśniami
Deser bezowo-orzechowy
Waniliowe leniwe w sosie truskawkowym
Pierś z kaczki w sosie truskawkowym
Żeberka marynowane w malinie i chili
Śliwkowy barbecue
Sakiewki z drobiowymi udkami
Wiśniowo-cynamonowa rolada schabowa
Placuszki owsiane
Śliwkowy krem orzechowo-czekoladowy
Muffinki z białej czekolady z migdałami i konfiturą wiśniową
Maślano-orzechowe grzanki
Malinowa lawa cake
Koktail malinowy
Fit tartinki
Kisiel malinowy ze świeżymi owocami
Winegret malinowy
Trufla czekoladowa z likierem
Bigos polski
Rolada bezowa z malinami
Biszkopt z patelni
Piernikowe muffinki z Konfiturą z Wiśni extra Herbapol
Jagnięca wątróbka w porto z orzechami laskowymi i Dżemem z Czarnych Porzeczek Herbapol
Sos a la Cumberland
Placuszki owsiane
Filety z karpia pieczone z masłem i sosem agrestowym
Suflet truskawkowy
Smażone tosty francuskie z dżemem wiśniowym i camembertem
Wytrawne kruche ciasto z dżemem wiśniowym, pieczonym kozim serem, figami i orzeszkami pinii
O nas
Aktualności
Nasza misja i wartości
Materiały prasowe
Kariera
Informacje dla akcjonariuszy
Strategia podatkowa
Dane osobowe
Procedury wewnętrzne
Struktura i kontakt
Sklep
Strona główna
PL
Dla gastronomii
Owocowa spiżarnia
Dostępne smaki
Dostępne smaki
Herbaty Breakfast
Herbaty Premium
Napoje
Owocowa spiżarnia
Dżemy
Dostępne smaki
Owocowa spiżarnia Malinowa
Sprawdź
Owocowa spiżarnia Grenadyna
Sprawdź
Owocowa spiżarnia Imbirowa
Sprawdź
Owocowa spiżarnia Pomarańczowa
Sprawdź
Owocowa spiżarnia Wiśniowa
Sprawdź
Owocowa spiżarnia Truskawkowa
Sprawdź
Owocowa spiżarnia Lemoniadowa
Sprawdź