Konferencja prasowa marki Herbapol
Wyjątkowe spotkanie w ogrodzie Herbapolu!
We wtorek 25 kwietnia w warszawskiej restauracji Flaming & Co. odbyła się konferencja prasowa marki Herbapol. W tym dniu wnętrza restauracji zmieniły się w piękny ogród, wypełniony świeżymi i suszonymi ziołami i kwiatami, oraz niezwykłymi aromatami naszych produktów.
Spotkanie rozpoczęło się od powitania zebranych dziennikarzy przez Prezesa firmy, Evangelosa Evangelou. Następnie prowadząca spotkanie Agnieszka Cegielska zaprosiła na scenę Annę Justyniarską, PR & digital managera, oraz Zbigniewa Ostasza, koordynatora skupu w Wielbarku, po czym odbyła się właściwa część konferencji, podczas której goście dowiedzieli się w jaki sposób pozyskujemy zioła, co wyróżnia naszą firmę na tle konkurencji oraz jakie nowości pojawiły się niedawno w ofercie marki.
Po części oficjalnej dziennikarze i blogerzy, w specjalnie zaaranżowanej strefie cateringowej, mogli spróbować wszystkich produktów z portfolio marki Herbapol, nad którymi zachwytów nie było końca!
Kolejne spotkanie dla mediów już wkrótce!