Dla gastronomii

Owocowa spiżarnia

Ideał może być tylko jeden – czy jednak na pewno? Nasze Suplementy diety w płynie dla gastronomii udowadniają, że jest ich tyle, ile upodobań smakowych. Nieograniczone możliwości ich wykorzystania sprawiają, że są w stanie zastąpić wiele innych produktów w kuchni. Łącząc je z wodą, otrzymujemy orzeźwiający napój na lato i rozgrzewający na zimę, dodając do koktajli i herbaty, możemy zaserwować naszym gościom klasykę w zaskakującej odsłonie, wzbogacając nimi naleśniki i desery, eksperymentujemy, tworząc zupełnie nowe dania. Są fantastycznym dodatkiem do piwa, łagodząc jego gorzki smak.

Suplementy diety dla gastronomii w kilku aromatycznych odsłonach. Które smaki trafią w gusta Twoich klientów?

Dostępne smaki

Owocowa spiżarnia Malinowa

Owocowa spiżarnia Malinowa

Sprawdź
Owocowa spiżarnia Imbirowa

Owocowa spiżarnia Imbirowa

Sprawdź
Owocowa spiżarnia Pomarańczowa

Owocowa spiżarnia Pomarańczowa

Sprawdź
Owocowa spiżarnia Wiśniowa

Owocowa spiżarnia Wiśniowa

Sprawdź
Owocowa spiżarnia Truskawkowa

Owocowa spiżarnia Truskawkowa

Sprawdź
Owocowa spiżarnia Lemoniadowa

Owocowa spiżarnia Lemoniadowa

Sprawdź
Owocowa spiżarnia Miodowa z cytryną

Owocowa spiżarnia Miodowa z cytryną

Sprawdź

Ekspozytor na syrop

Praktyczny i elegancki ekspozytor na syrop

Szklany ekspozytor

Szklany ekspozytor

Sprawdź
Jak wzbogacić smak koktajli, deserów i herbaty? Jak zwykłą niegazowaną wodę zamienić w wyjątkową owocową kompozycję smakową? Syropy dla gastronomii Herbapol dostępne są w wielu smakach – słodka malina, truskawka czy imbir. Podniebienia o szczególnie dużych wymaganiach warto uraczyć sokiem z pomarańczy lub wiśni.

Ideał może być tylko jeden – czy jednak na pewno? Nasze Suplementy dietydla gastronomii udowadniają, że jest ich tyle, ile upodobań smakowych. Nieograniczone możliwości ich wykorzystania sprawiają, że są w stanie zastąpić wiele innych produktów w kuchni. Łącząc je z wodą, otrzymujemy orzeźwiający napój na lato i rozgrzewający na zimę, dodając do koktajli i herbaty, możemy zaserwować naszym gościom klasykę w zaskakującej odsłonie, wzbogacając nimi naleśniki i desery, eksperymentujemy, tworząc zupełnie nowe dania. Są fantastycznym dodatkiem do piwa, łagodząc jego gorzki smak.

Suplementy diety dla gastronomii w kilku aromatycznych odsłonach. Które smaki trafią w gusta Twoich klientów?